Et særpræget fokus på gastronomi

Hos Evenues gør vi os ekstra umage for at levere moderne gastronomi af højeste kvalitet.

Gourmet Catering by Evenues

Vi lever for at skabe højgastronomiske oplevelser til arrangementer. Lad os blive jeres gastronomiske partner til det næste event.

Med samme inspiration og holdning til håndværket, som du kan opleve på vores faste venues – Moltkes Palæ, Bryggen Venues og DOK5000 – tilbyder vi en cateringløsning til minimum 200 personer, som er skræddersyet til jeres ønsker og venue.

Vores kokke leverer ikke blot menuen. Hele vores hus bliver en naturlig del af jeres arrangement, som sikrer logistik og den succesfulde afvikling.

Vi stræber efter at sammensætte vores menuer med udgangspunkt i sæsonen, hvor friske og unikke råvarer er omdrejningspunktet

Vores team af nytænkende, professionelle kokke brænder for at skabe moderne menuer med eksklusive smage. Vi fokuserer på at udvikle menuer, du som gæst oplever som retter, der kunne være serveret på en højgastronomisk restaurant – blot til mange.

Ambitionen om at levere moderne gastronomi til vores gæster er samtidig baseret på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Maden, vi serverer, og vores rammer kalder vi gerne symbiotiske.

På denne måde hører det spiselige aspekt unægteligt sammen med Moltkes Palæ, Pakhus Bryggen og DOK5000’s samlede udtryk, hvor vi fejrer samværet i de gode selskaber over fantastisk mad.