Velkommen til Evenues!

Vores nyhedsbrev har været længe undervejs. Men nu er vi endelig klar til at trykke udgiv – og måske kan vi endda sætte et lille smil på dine læber, når der tikker en mail ind i indbakken. Det vil tiden vise. Vi har i hvert fald glædet os!

Sådan er det ofte i en startup-virksomhed. Man har mange ønsker og visioner. Men det tager tid at nå dertil. Derfor har du måske skrevet dig til op nyhedsbrevet for længe siden.

Vi håber dog, at tiden blot har vakt din nysgerrighed endnu mere for, hvad der mon sker hos Evenues.

Men hvem er Evenues egentlig?

Evenues skaber events ved vores tre venues. I København råder vi over Moltkes Palæ og Pakhus Bryggen. Nyeste skud på stammen er DOK5000 i Odense. Og så laver vi gourmet catering til events ud af huset med Essens.

Men lad os lige gå tilbage til begyndelsen.

Evenues blev stiftet i 2021. Stifterne af Evenues består af Allan Hansen og Noomi Lind Rønne. De to kender hinanden fra blandt andet Langelinie Pavillonen, som de var med til løfte i udtryk og kvalitet i 2015 frem til 2020.

De har desuden været involveret i eventbureau, restauranter, festivaler og meget mere. Samlet har de næsten 35 års erfaring med at skabe ekstraordinære gæsteoplevelser.

En virksomhed med vokseværk

Der er sket meget siden stiftelsen. Det var ikke ligetil at starte en virksomhed midt i en pandemi. Men det lykkedes – og det er vi stolte af!

I dag består Evenues af mere end 100 medarbejdere, fem partnere, tre venues og en cateringgren. Længere nede kan du læse mere om vores venues og gourmet catering. Så lad os i stedet starte med at introducere de fem partnere – hvem er de?

Fra venstre: Casper Bruun Jensen, Noomi Lind Rønne, Sam Critchley, Rasmus Møller Nielsen & Allan Hansen

Ejerkredsen og den daglige ledelse består af Allan Hansen, Noomi Lind Rønne, Rasmus Møller Nielsen, Casper Bruun Jensen og Sam Critchley.

Allan er direktør og partner i Evenues. Han har erfaring som direktør og medejer i virksomheder som Langelinie Pavillonen og Humanic. Han har altid haft store visioner for Evenues – vi skal sætte den nye norm for drift af venues og levering af kvalitet.

Noomi er salgsdirektør og partner. Med sig har hun over 15 års erfaring inden for event- og mødebranchen. Noomi har set det meste, og hun ved, hvad der skal til for at løfte et arrangement til øverste niveau.

Rasmus er køkkenchef og partner. Rasmus har mange års erfaring med gourmet servering til både få og mange fra steder som Pierre André, Søllerød Kro og Admiral Hotel m.fl.

Casper er banquet manager, sommelier og partner i Evenues. Casper blev optaget i Dansk Sommelierforening i 1997. Han har blandt andet erfaring som sommelier hos Marchal ved D’Angleterre, Nimb og Le Pont De La Tour i London.

Sam er barchef og partner. Sam er opvokset i England, og han har boet på tværs af landegrænser heriblandt i Shanghai og nu København. Han har erfaring som barchef hos cocktailbaren Brønnum. Han var finalist for Danmark i World Class – den primære, globale konkurrence for bartendere.

Efterårsmenuen til firmaarrangementer og private fester i Moltkes Palæ

Vil du blive klogere på vores venues og catering?

Så nåede vi til vejs ende med vores introduktion af partnerne i Evenues.

Lad os nu præsentere vores venues.

Fælles for alle venues er et ønske om at sætte den nye norm for events. Hos os får I en samlet løsning med alt, I har brug for. I får tildelt jeres egen projektleder, som hjælper jer med koordineringen fra start til slut.

Under jeres event er I også i trygge hænder med vores erfarne banquet, kokke og bartendere. Vi samarbejder med et fast teknikhold, der kender lokalerne og mulighederne deri.

Moltkes Palæ

Moltkes Palæ er et unikt venue fra 1702 i hjertet af København. I de historiske rammer skaber vi events til erhverv og private.

Her kan du invitere til firmaarrangement i omgivelser, der gør indtryk på dine gæster. I Moltkes Palæ kan I holde alt fra konferencer til firmafester, julefrokost og mingle events med op til 1.000 gæster.

De storslåede sale kan også danne rammen om livets store øjeblikke som bryllupper, jubilæer og runde fødselsdag. Uanset anledningen, så kan fejringen ske i palæet.

Hold dit event i Moltkes Palæ

Pakhus Bryggen

Pakhus Bryggen er et rustikt venue et stenkast fra vandet.

Lad vores urbane festlokale danne rammen om din næste fest. Med til lokalet hører en hyggelig baggård, hvor I kan nyde solens stråler.

De stemningsfyldte omgivelser skaber en varm og hyggelig atmosfære, så dine gæster føler velkomne fra start. Her er plads til firmafester med street food, langbordsmiddage og klassiske julefrokoster.

Fejr livets store øjeblikke med en bryllupsfest eller fødselsdag i Københavns hyggeligste kælderlokale.

Se mulighederne i Pakhus Bryggen

DOK5000

DOK5000 er er venue, der skal opleves.

Detaljerne fra lokalets tid som kornlager er bevaret. Her får du unikke detaljer som træbjælker, murstensvægge, terrasse med kig til vandet og plads til store firmaarrangementer.

Lad de rustikke omgivelser sætte stemningen til jeres konference, firmafest, julefrokost eller sommerfest med street food.

Læs om firmaevents i DOK5000

Essens

Vi slutter af med en præsentation af Essens, som er vores gourmet catering.

Med Essen serverer vi eksklusiv catering til konferencer, street food events og fine dining middage i hele landet for 200 - 20.000 gæster.

Vores køkkenchefer har samlet 50 års erfaring med at skabe fine dining oplevelser. Med Essens er I derfor i trygge hænder fra første planlægningsmøde til den sidste tallerken serveres.

Få en smagsprøve på Essens

Tusind tak til alle jer, der læser med.

Vi har set frem til at dele seneste nyt fra Evenues med jer. Fremover kan du se frem til unikke interviews, spændende events og meget mere!

Johanne Appel

Mit navn er Johanne, og jeg er skribenten bag Evenues’ blogindlæg. Som marketing- og kommunikationskoordinator brænder jeg for at give indblik i alt, der rør sig i Evenues. Jeg elsker at nørde med sproget og dele historier om vores events, mine dygtige kollegaers arbejde - og alt derimellem.

Næste
Næste

Essensen af gourmet – smagsoplevelser, der samler og skaber minder